Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Харьков
Категория Юридические услуги
№ 2567050   10.01.23 16:44 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 979-79-77

Ні для кого не таємниця, що рушійною силою економіки є українські підприємці. Сьогодні на плечах бізнесу у тому числі, тримається фронт. Здавалося б прості речі, які розуміє кожен. Але виявилось, що Харківська поліція вважає інакше. Місцевий підприємець зіткнувся із шантажем та вимаганнями з боку поліцейських Харківа. Не збираючись платити хабарі та й за що? За відкриту та прозору законну діяльність? За регулярну сплату видатків чи відрахування значних коштів ЗСУ? Тепер за роботу треба також платити данину, як у буремних 90-х чи як?
Так ось, підприємець відмовляється сплачувати хабарі, натомість отримує поліцейських під дверима свого закладу, які активно перешкоджають потраплянню клієнтів у заклад. Причому законних підстав на це немає, тому вони буквально вигадують щось незрозуміле зі стелі. Влаштовують людям "допит із пристрастю", таким чином блокуючи роботу закладу. Ці герої - Маслій Дмитро Євгенович - лейтенант поліції та слідчий, який явно не на своєму місці і насправді, замість того, щоб оббивати пороги чесних підприємців, повинен розслідувати реальні кримінальні злочини, та Ґузь Ігор Віталійович старший оперуповноважений . Усе це коїться під керівництвом начальника Управління міграційної поліції м. Харків .

Тобто, за гроші платників податків поліція усіма правдами та неправдами вибиває гроші. То тепер так під час війни підтримують український бізнес?