Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Одесса
Категория Автоуслуги, СТО
№ 2567048   09.01.23 13:38 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 777-77-77

Раз на декілька років, в Україні намагаються легалізувати ескорт-послуги і кожного разу з прийняттям законопроекту виникають складності. В більшості випадків, справу не можуть довести до кінця, через необізнаність, люди не розуміють реальний стан речей, політики не доносять до людей всі плюси легалізації, а противники усіма силами намагаються міфологізувати секс-індустрію.
Зробивши прості висновки, можна зрозуміти, що якщо ми хочемо щоб щось змінилося, то треба в цьому розібратися та дізнатися реальний стан речей у цій сфері.
Перше про що потрібно сказати, що надання інтимних послуг в Україні розповсюджене явище, за даними видання Havocscope кількість людей, що надають секс-послуги налічує 67,5 тисяч осіб. І всі ці люди працюють нелегально. Тобто така велика кількість громадян могла б приносити прибутки до бюджету та в них просто немає для цього законної основи. Доречі сума, на яку індустрія могла б кожного року поповнювати державний бюджет складає 467 млн. доларів США. Можливо тепер, коли ви дізналися цю цифру, то перестали бути противником легалізації ескорту?
В Україні надання секс-послуг є протизаконною дією. Однак наявність відповідальності не зменшує популярність інтим-бізнесу, а навпаки робить його ще більш корурпованим та криміналізованим. Фактично можна сказати, що суспільство та держава заплющує очі на очевидне.
Криміналізація цієї справи призводить тільки до того, що люди, які надають інтим-послуги, вимушені платити хабарі поліції та різним органам влади. Працювати у небезпечних умовах, бо секс-сфера контролюється кримінальними угрупованнями. Також, працівниці отримуючи фізичні та психологічні травми від клієнтів, недобросовісних роботодавців і від перевертнів у погонах, не можуть захистити себе за законом. Та навіть сумлінні роботодавці, що роблять все для безпеки підлеглих та клієнтів часто потерпають від здирницьких схем силовиків. І виходить так, що метеликам доводиться працювати ще більше, бо треба віддавати частину на захист та хабарі.
Ігнорування державою контролю ескорт-послуг тягне за собою не лише фінансові втрати, але й провокує ріст захворювань, які передаються статевим шляхом.
Наприклад, згідно з даними Центру громадського здоров’я, у 2020 р. було виявлено 4131 випадок СНІДу та зафіксовано 2112 смертей, зумовлених СНІДом, серед громадян України. Знов повертаючись до досвіду держав, що давно узаконили секс-індустрію, ми бачимо, що епідеміологічні показники значно нижчі. Тому що легалізація несе за собою, повний контроль за додержанням епідеміологічних норм при наданні інтим-послуг. Наприклад у Німеччині, працівниці, проходячи регулярні медичні огляди, за правилами можуть надавати послуги тільки при наявності презерватива та тільки у спеціально відведених місцях.
Тож якщо за 30 років незалежності сфера інтим-послуг нікуди не зникла, ба більше, вона існує сотні років, потерпає від хабарників із правоохоронної структури та приносить лише тіньові прибутки, то треба шукати нові способи вирішення цього питання і єдине, що буде вигідним для держави, громадян та інтим-робітників - це легалізація секс-індустрії.