Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Ивано-Франковск
Категория Автоуслуги, СТО
№ 2567004   07.12.22 13:54 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 777-77-77

На даний час в Україні надання інтимних послуг є протизаконною дією. Однак наявність кримінальної відповідальності не робить це явище менш популярним, а навпаки робить його ще більш корумпованим та криміналізованим. Фактично можна сказати, що суспільство та держава заплющує очі на очевидне, тоді як у сусідніх країнах уряд усіма силами намагається змінити на краще трудові та соціальні умови осіб, зайнятих у секс-індустрії.
Наразі законодавство нашої держави цілком і повністю працює проти людей, що надають інтим-послуги. Криміналізація цієї справи призводить тільки до того, що люди, які надають інтим-послуги, вимушені платити хабарі поліції та різним органам влади. Працювати у небезпечних умовах, бо секс-сфера контролюється кримінальними угрупованнями. Отримують фізичні та психологічні травми від клієнтів та недобросовісних роботодавців. І таким чином робітники потрапляють у замкнуте коло порушення їх прав і свобод, бо поки секс-послуги не декриміналізовані, люди не можуть захищати свої права як будь-який інший громадянин нашої держави.
На практиці це замкнуте коло виглядає отак: секс-робітницям або їх роботодавцям самим доводиться платити хабарі поліції грошима, або сексом, щоб надалі уникнути виконання закону щодо себе. Це просто означає, що вони змушені ще більше займатися своєю роботою, щоб компенсувати ті гроші, які неофіційно платять державі. А якщо їх не кришує поліція, то той самий шлях їх чекає з криміналітетом, що начебто їх захищає.
Якщо ви подумали, що це стосується тільки працівників секс-індустрії, то ви помиляєтесь. Криміналізація ескорт-послуг так само негативно впливає на суспільство та державу в цілому.
По-перше закони, що забороняють ескорт-послуги призводять до того, що держава не отримує податки, а це не маленька сума, яка могла б допомогти економіці нашої держави у такий важкий час. За даними дослідження Національного банку України, потенційні прямі доходи держави від легалізації ескорт-послуг можуть становити не менше ніж 467 млн. доларів США на рік.
По-друге, ухвалення такого закону призведе до виведення цього бізнесу з тіні, зробить його прозорим. Що, у свою чергу унеможливлює незаконні побори та хабарі.
По-третє, криміналізація позбавляє суспільство легальних робочих місць, відкриття нових закладів та закордонних інвестицій. І саме ці фактори могли б дозволити легко заходити та виходити у сферу секс-бізнесу.
Таким чином, дізнавшись як насправді працюють закони, що забороняють інтим-послуги, і як саме вони впливають на суспільство та державу стає зрозуміло, що легалізація ескорт-послуг - це крок уперед, який може значно допомогти нашій державі. При правильному та кропітливому підході, секс-індустрія стане більш безпечною, правовою та контрольованою.