Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Киев
Категория Автоуслуги, СТО
№ 2566925   25.10.22 11:24 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 777-77-77

Як тільки не називають представників професії з надання інтим-послуг за гроші! Найчастіше йдеться про безпосередні образи чи завуальоване цькування.
Проте, якщо ж жінка чи чоловік добровільно обирають для себе роботу у сфері ескорту, то чому у вільному світі вони, обираючи собі заняття згідно власних бажань і вмінь, мають стикатися із неприйняттям, засудженням і намаганнями виправити і розказати, що не так з тобою і твоїм вибором?
До прикладу візьмемо Швецію. Керівництво країни перевернуло "з ніг на голову" уявлення про інтим-бізнес. У країні з 1999 року було впроваджено в дію закон, яким заборонено купувати сексуальні послуги, однак продаж таких послуг дозволено. Натомість, осіб, які продають своє тіло, держава не карає, а пропонує шляхи того, яким чином можна полишити цей "бізнес".
В свою чергу податки, котрі сплачують секс-робітники дуже високі. Тобто близько 30% вони віддають державі у вигляді податків. А натомість ескорт-робітники Швеції мають різноманітні види підтримки. Такі як надання матеріальної, психологічної та правової допомоги.
Тож, у Швеції основним і найвагомішим аргументом легалізації екскорт-індустрії є те, що вона являє собою один із найбільш ефективних прийомів боротьби з корупцією у правоохоронних органах та запобіганню перевищенню ними службових повноважень. Також є засобом поповнення держбюджету, шляхом виведення цієї частки бізнесу з тіні та впровадження важелів захисту прав людей, котрі займаються сексом за гроші.
Якщо ж повернутися до нашої країни, то тут секс-бізнес існує вже не перший рік, проте всі постійно заплющують очі на цю галузь. Інтим- бізнес нелегальний та небезпечний як для самих працівників, так і для клієнтів. І якщо законодавче врегулювання грального бізнесу нарешті зрушило з мертвої точки, то для інтим-індустрії втішних новин поки немає.
Ось якими можуть бути позитивні сторони легальної та контрольованої державою інтимної сфери:
- отримання задоволення без шкоди організму;
- повноцінне статеве життя для людей з різними фізіологічними проблемами або психологічними складнощами;
- зменшення рівня захворюваності, пов’язаної з сексом;
- зменшення проблем з незапланованою народжуваністю в середовищі людей з безладними статевими зв’язками;
- сплата податків та поповнення бюджету держави;
- державний захист представників професії.
То що ж у підсумку? Явище інтиму за гроші старше ніж будь-яка релігія, будь-який історичний закон і будь-яка форма громади, а отже ескорт-сфера має бути легальною, контрольованою й безпечною.
А от користуватися послугами секс-робітників чи ні, кожен може обирати сам. Бо вибір це і є свобода, яку проповідують всі релігії та демократія.