Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Одесса
Категория Автоуслуги, СТО
№ 2566914   19.10.22 15:49 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 777-77-77

Легалізація ескорт послуг доволі не просте питання в українському суспільстві, громадянам нашої країни доволі складно визначитися зі своєю позицією стосовно цієї справи.
Якщо ви досі вагаєтесь, то нижче, ви можете ознайомитись з десятьма основними причинами легалізації ескорт послуг:
1. Поповнення державного бюджету України. Ні для кого не секрет, що сфера надання інтимних послуг в Україні існує і має масовий характер. Через цей бізнес проходить сотні мільйонів доларів, і ці гроші залишаються у кишенях у недобросовісних громадян. Легалізація ескорт послуг призведе до виведення цих грошей з тіні, та збагатить бюджет країни. За даними дослідження Національного банку України, потенційні прямі доходи держави від легалізації ескорт послуг можуть становити не менше ніж 467 млн. доларів США на рік.
2. Боротьба з корупцією. Виходячи з першого пункту, ви можете зрозуміти, що легалізація ескорт послуг призведе до зменшення корупції. Ухвалення такого закону призведе до виведення цього бізнесу з тіні, зробить його прозорим. Що, в свою чергу унеможливлює незаконні побори з боку правоохоронців та хабарі.
3. Легальні робочі місця. Можливо це досить незвично, чути таке про сферу інтиму, але це дуже вагома причина, адже це позбавить людей які працюють у цій сфері від багатьох незаконних суб'єктів. Виграють від цього і еротичні масажні салони, які не продають секс, але також потерпають від тиску силових структур, які вішають на них ярлики задля власного зиску. Можливість спокійно сплачувати податки, насправді облегчить їх життя, адже краще офіційно працювати та, як кажуть, спати спокійно, ніж постійно відбиватися від перевертнів у погонах. До речі, вже сьогодні є сумлінні роботодавці в цьому напрямку, які офіційно працевлаштовують своїх робітників. Але силові структури все одно не можуть залишити їх у спокої, адже гроші течуть повз їх кишені.
4. Полегшений вихід зі сфери надання інтим-послуг. Після легалізації, вирішувати працювати чи не працювати у цьому бізнесі кожний зможе особисто, ніхто не може тиснути на законослухняного працівника, якщо він захоче змінити місце роботи.
5. Зменшення ІПСШ і ВІЛ/СНІД. Регулярні медичні комісії, чіткі правила обслуговування клієнтів, нормалізований робочий графік. Всі ці фактори позитивно впливають на здоров'я як працівників так і людей, що користуються цими послугами.
6. Декриміналізація надання інтим-послуг онлайн. Усі ми хоч раз у житті чули про дивні затримання людей, які надають інтим-послуги онлайн, на різних сайтах та веб-платформах. Але це теж робота, яку люди вибирають для себе самі, і ті, хто на них дивиться, так само роблять свій вибір самостійно.
7. Нові інвестиції в Україну. Легалізація простимулює інвестиції європейського капіталу в нашу країну, для розвитку цього бізнесу.
8. Свобода волі та вибору. Кожна людина в праві самостійно вибирати сферу своєї діяльності та заробітку. І коли закон вступить у силу, люди, що займаються цією справою зможуть відчувати себе спокійніше, бо вони вже не будуть порушниками закону.
9. Захист держави. Люди, що працюють у сфері надання інтиму, зможуть звертатися в поліцію, якщо їх права і свободи були порушені. Також вони зможуть відстоювати свої права як робітники, згідно трудового кодексу україни.
10. Зміна ставлення. Легалізація ескорт послуг сформує морально нормальне ставлення до працівників, як до рівноправних членів суспільства. Людям не доведеться ховатися від усього світу, бо вони соромляться свого діла і бояться відрази суспільства.