Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Одесса
Категория Автоуслуги, СТО
№ 2566897   11.10.22 15:21 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 777-77-77

Україна задля виживання повинна знайти нові способи поповнення бюджету. І наша держава має такі способи. Один з них, легалізація ескорт-послуг.
Такий крок може в значній мірі збільшити щорічні нарахування до бюджету України, що призведе до прискорення відновлення економіки країни зараз та після війни.
Вважаеться, що надання інтимних послуг це аморальність яка повинна переслідуватися законом, але будемо реалістами такий вид боротьби не був та ніколи не буде ефективним.
Тому нашій державі треба підійти до цієї справи не з моральної точки зору, а з прагматичної. І з цієї позиції питання легалізації ескорт послуг стає більш простим та прозорим, бо цифри ніколи не брешуть, та й дух часу дозволяє нашому суспільству розглянути цю тему по новому.
За соціологічними дослідженнями, в Україні сексуальні послуги за гроші надають більше ніж 100 тисяч осіб. Однак, насправді, ця цифра значно більше, бо часто таким видом заробітку займаються одноразово або взагалі не вважають себе працівниками секс-індустрії.
З цього виходить, що держава може легко опадаткувати 100 тисяч осіб. І було б логічно віднести людей, що працюють в сфері інтиму до категорій осіб, які займаються незалежною професійною діяльністю, та оподаткувати їх за всіма вимогами держави. Таким чином цей крок призведе до позитивних наслідків, а саме:
1) Податки до бюджету значно примножаться. За даними спільного дослідження Національного банку України, уряду, платіжної системи Mastercard та аудиторської компанії Ernst & Young, потенційні прямі доходи держави від легалізації проституції за найскромнішими підрахунками можуть становити 467 млн. доларів США на рік.
2) Створення нових офіційних робочих місць. Це робота і відноситися до цього треба тільки як до роботи, причому індивідуальної, такої, що має бути, як і будь-яка інша професія чи спеціальність, що не засуджується. Має свої права та виконує обов'язки без усілякого осуду та критики з боку будь-кого.
3) Звісно боротьба із корупцією і злочинністю. Ухвалення такого закону, виведе із тіні цю сферу бізнесу, та зробить її прозорою.
4) Безпека для клієнтів та працівників, бо обидва отримають правовий, медичний та соціальний захист, завжди можна буде звернутися щодо порушення прав у поліцію.
5) Зменшення ІПСШ і ВІЛ/СНІДу серед всього населення України, бо легалізація означає працю за певними стандартами, які в значній мірі призведуть до покращення у питаннях захворювання вищеперечисленими хворобами.
Таким чином, легалізація еро-сегменту в Україні може привести до позитивних наслідків у вигляді збільшення надходження в бюджет, створення нових робочих місць, зменшення корупції і злочинності, та збільшення гарантій безпеки для працівників та клієнтів.