Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Киев
Категория Автоуслуги, СТО
№ 2566869   20.09.22 15:58 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 777-77-77

Візьмеш синю пігулку – і казці кінець. Ти прокинешся у своєму ліжку і повіриш, що все це лише сон. Візьмеш червону пігулку – і я покажу тобі, наскільки глибокою є кроляча нора (с).
Характерним є те, що вибір стати робітницею інтимних послуг дуже часто пояснюється великою мірою цією метафорою із кінофільму. І неважливо навіть, що за нею криється фактично: нестача коштів, бажання більшого комфорту чи збудження від самої думки спробувати цю професію. Тому що в основі – це завжди нововведення у власне життя, завжди незвіданий світ, котрий манить і лякає одночасно.
Як не дивно, але за результатами досліджень і статистикою, зовсім не примус є лідером причин, за яким обирають цей вид діяльності. У списку основних приводів для даної професії значиться свідомий вибір, в якому можна отримувати задоволення. Тобто ескорт елементарно подобається.
Але тут варто зробити чітке розділення між державно захищеним ескортом Заходу, де «жриці кохання» сплачують податки та користуються всіма правами приватного підприємця, і державами колишнього СНД. На наших територіях справді нерідкою причиною піти в таку професію спонукає необхідність утримувати себе, а іноді й дітей та батьків. Однак це, по суті, єдина різниця, котра стосується причин приходу до сфери інтимних послуг.
Оскільки такі речі, як любов до сексу, психологічне бажання приниження чи бажання комфортного життя можуть бути добре знайомими будь-якій людині, незалежно від країни проживання.
Цікаве дослідження проводилося у Швейцарії доктором психології Джастіном Лемільє. Серед його респондентів опинилися двісті «нічних метеликів», які розповіли про справжні причини свого вибору.
І, як ми і сказали, більшість (37,3%) обрали цю професію свідомо, і цілком нею задоволені. 28,5% не змогли знайти інші джерела прибутку; 26,4% таким чином підтримують сімейний бюджет; 24,4% почали таку діяльність, аби розплатитися з боргами.
Як бачимо, історії про жорстокий світ, де до ескорту приходять виключно шляхом примусу й приниження, є значно перебільшеними та розбиваються о стіну об’єктивних наукових досліджень.
У більшості ж своїй варто визнати: ескорт – і з психологічних, і з мотиваційних причин – точно така ж професія, як і всі інші, яку людина обирає за покликанням своїх внутрішніх поривів, абсолютно добровільно і від якої отримає задоволення. Саме це основа сфери інтимних послуг.
А тому давно варто розвінчати міф стосовно того, що «жриці любові» – люди завжди нещасні та обділені. Вже прийшов час зробити наше суспільство таким, в якому кожна людина могла би відчувати себе захищеною та доречною – із власним правом обирати ту трудову діяльність, яку вона вважає за потрібне.
Без легалізації же секс-індустрії це буде зробити просто неможливо. Наш соціум так далі і потерпатиме у середньовічних жорстокості, нетерпимості та недорозвиненості, які є зараз.
Тому коли звучать думки про те, що в ескорті є щось брудне та неправильне, варто б відповісти, що брудне – лише у головах і надрах нашого суспільства, яке стигматизує ті речі, за які людина не зобов’язана ані перед ким виправдовуватися.