Cтатус оголошення новое
Тип объявления Частное лицо
Месторасположение Киев
Категория Юридические услуги
№ 2566807   17.08.22 16:52 Пожаловаться
Цена договорная

+38 (097) 123-45-67

Процес розвитку в цивілізаційних явищах– це природна еволюція у людському суспільстві. Торкнулись радикальні зміни тепер і сфери інт иму в Україні. Чи пройде в нашій державі європейська ініціатива легалізації сек суальних послуг, або ж наші співвітчизники досі не готові до таких різких проявів демократії?
Украй прибутковий бізнес, який стільки років знаходиться у тіні, мабуть, може стати найбільш перспективною галуззю отримання додаткових коштів у національний бюджет шляхом нарахування податків. Такий аргумент «за» легалізацію існує вже давно і є, мабуть, основним серед чиновників та й звичайних громадян.
Врешті-решт, це вже існує бозна-скільки років. Лише у моєму місті варто ввечері проїхатися декількома вулицями, аби побачити, що дівчата у рядок стоять та чекають своїх клієнтів.
Тому, коли із об’єктивної точки зору поглянути на цю проблему, то ми знайдемо геть усюди одні лише переваги.
По-перше, як ми сказали, це надходження додаткових коштів у вигляді сплати податків.
По-друге, це гарантія захисту здоров’я населення, яке перебуває у ролі клієнтів таких послуг. Адже зараз, коли дана сфера бізнесу є неконтрольованою, то й твої, скажімо так, статеві проблеми є твоєю власною бідою – ані «нічний метелик», ані її, скажімо так, роботодавець не дадуть тобі ніяких обіцянок стосовно того, що все медично чисто.
По-третє, самі робітниці ескорту матимуть державний захист. Скільки зараз дівчат потерпають від се кс-рабства чи принаймні жорстокого поводження їхніх босів.
По-четверте, як би це не звучало, однак надання таких послуг може стати новою сферою бізнесу, в якому, з одного боку, буде точитися конкуренція, а, з іншого, таку активну зацікавленість в якій держава також може застосувати на свою користь, створюючи певні програми навіть для такого підприємництва. Разом із тим сама конкуренція призведе до того, що інт имні послуги можуть із чогось темного та ганебного взагалі перетворитися на справжнє явище культури для дорослих.
По-п’яте, якщо така конкурентна боротьба насправді призведе до розвиненої сфери розваг у цій галузі, то це може стати джерелом притоку фінансів з-за кордону у вигляді туризму. Той же самий Квартал червоних ліхтарів, можливо, одне з найбільших культурних місць усіх Нідерландів.